ACTIVATING THE TREE OF LIFE , Healing & Activation. 

 Het activeren van 'the Tree of Life ' is een onderdeel van het axionale gridwerk dat ik mag doen en heeft als doel om je weer met grotere geheel te verbinden. Door de activatie van dit heilig geometrische patroon wordt je weer verbonden met de overziel die de levensstroom weer op het zielspad zet. 

Dit kan resulteren in een versneld ontwakingsprocess . Helderheid in prioriteiten. Wegvallen van paniek of angstaanvallen en het helder krijgen van het levensdoel. 

Tijdens de sessie zal ik de 10 sferen in een bepaalde volgorde activeren waarna de 11e zich kan gaan manifesteren . Hierna zal ik de paden tussen de sferen activeren en verbinden. 

De ' Tree of Life ' komt over de hele wereld voor in de oude geschriften en scheppingsverhalen. Een van de interpretaties hiervan is die van de Kabbalah ( betekent : ontvangst of openbaring) 

Hieronder een korte beschrijving van de sferen

De tien sefirot (sferen), samen met de paden ertussen worden de tweeëndertig paden van de wijsheid genoemd. De sefirot worden in de kabbalah gezien als de 10 attributen / emanaties waarmee God de wereld heeft geschapen en waardoor hij zich manifesteert:

 Kether        De Kroon

Chokmah   Wijsheid

Binah          Begrip

Chesed      Genade

Gevurah     Gestrengheid

Tiphareth   Schoonheid

Netzach     Overwinning

Hod           Glorie

Yesod        Fundering

Malkuth      Koninkrijk

Tussen Binah en de volgende sefira is er een onzichtbare sefira die "Da'ath" of Kennis wordt genoemd.

The Tree of Life kan je ook zien als de blauwdruk voor het verbinden van  hemel en aarde 

 

 

 

Sinds 2016 mag ik steeds meer met de zogeheten Kristalijnen frequenties werken en geef ik ook Initiaties en Activaties van de Gouden en diamanten straal door. Deze gaan altijd gepaard met een healing

Deze sessies zijn zowel een Healing als een Initiatie. Een Initiatie omdat deze energieën bij je worden geactiveerd en daardoor geïnitieerd . Uiteraard horen deze energieën/frequenties thuis in je eigen lichtspectrum , maar je wordt er nu bewust op afgestemd waardoor je ze beter kan gaan leren kennen. Hierdoor wordt je ook bewuster van een groter deel van jezelf ! Healing betekent 'heel wording' en dat houdt o.a. in, dat je steeds meer delen van jezelf gaat leren kennen en integreren. De Diamond Ray activeert je hoogste doel en geeft helderheid en inzicht. De Gold Ray activeert het Christus- en eenheidsbewustzijn. Beiden zijn onderdeel van het kristallijnen veld.

Er zijn tot nu toe 3 verschillende Initiaties ontstaan uit het werken met deze rays (stralen of lichtzuilen)

De Diamond Gold Ray initatie (en healing): 

Persoonlijk vind ik dit een hele krachtige en tegelijkertijd zachte combinatie. Vooral omdat voor mij de Gouden Straal heel dicht bij het eenheids-veld zit, en een ruimte creëert waarin ik bijna verdwijn, zet ik deze in de Diamanten Straal. Daardoor blijf ik helder aanwezig om dit allemaal waar te kunnen nemen vanuit een gekristalliseerd bewustzijn.

De Diamond Light Codes Activatie (en healing):

De Diamond Light Codes zijn pakketjes van licht en informatie die via de diamantenstraal binnenkomen en er op gericht zijn om je lichtlichaam nog verder te activeren. Sterker nog, dit zijn de codes die nodig zijn om de overstap naar het volgende bewustzijns grid te kunnen maken. het zogeheten Christ Consciousness grid. 

Het activeren van deze codes kan je versneld in je flow brengen, maar kan ook datgene wat nog in jou omgezet mag woorden versnelt aan de oppervlakte brengen. Je gaat dus een transformatie proces aan. Voel dus goed voor jezelf aan of deze activatie voor jou is en of je er klaar voor bent. Je krijgt nooit meer dan je aankunt, maar je kunt meer aan dan je vaak denkt 

De Platina Ray initiatie (en heling)

In ons licht-lichaam is de Platinum Ray geankerd in het 5de dimensionale basis chakra en door er mee te werken ga je dus je 5de dimensionale licht-lichaam activeren. Tevens brengt hij het mannelijke, vrouwelijke en het goddelijke innerlijk kind in eenheid en harmonie. Daarnaast is de Platinum Ray zeer geschikt voor opschoning op elk vlak. Zowel op lichamelijk als planetair niveau helpt het met detoxificatie

De Initiaties duren 30 min en kunnen in de praktijk alswel of afstand gegeven worden 

Diamond Gold Ray: €55,-

Diamond Light codes : €55,-

Platinum Ray : € 55,-

White Light Healing : € 55,-

Soul Body Fusion: € 55,-

Lemurisch Licht : € 55,-

Spirit, Body integration € 55,-

Connecting to the Crystal Caves: € 55,-

Connecting with True Self € 55,-

Healing vanuit de Overziel € 55,-

Melchizedeck Initatie & Healing: € 55,-

Karmische Opschoning € 55,-

Codes of Rebirth € 55,-

Activation Tree of Life: 88,-

White Light Axiatonal Alignment € 222,-

 


The Resurrection Keys   30-12-2022 

Overmaken kan ook via banknr: NL79INGB0004474954 tnv Fenix Transformaties

onder de betaalknop zitten ook opties voor BANCONTACT , CREDITCARD of PAYPAL, BELFIUS, SOFORT & KBC CBC