White Light Axiatonal Alignment 

White Light Axiatonal Alignment is een zeer bijzondere ervaring en gebeurtenis. Deze sessie zorgt ervoor dat je weer volledig wordt verbonden met je 'hogere zelf' en zet je ascensie process in sneltreinvaart op de rails. Deze sessies zijn dan ook een essentieel onderdeel voor iedereen die de wens heeft om weer volledig verbonden te leven. Het zal je je lichaamsfrequentie verhogen en je bewustzijn zal in staat zijn om meer informatie en licht tot zich te nemen waardoor groei onvoormijdelijk is.

Hoe wordt dit tot stand gebracht. Tijdens de sessies wordt het lichaam via axiatonale lijnen gekoppeld aan het 'nieuwe 144 krystalijne energiegrid'. Deze axiatonale lijnen fungeren als kosmische meridianen .  Deze lijnen zijn we lang kwijt geweest en daarom is het voor velen moeilijk om weer volledig vanuit hun ware zijn te fungeren. 

Wat zijn energetische grids?

Elk levend wezen heeft in de basis een energetisch grid. Dit is de blauwdruk waar informatie in opgeslagen licht over de uiteindelijke vorm. Deze is opgebouwd uit heilige geometrie. Zo weet moeder natuur precies hoe ze van basismateriaal een lichaam moet opbouwen.  Deze geometrische verhoudingen zijn dan ook overal in de natuur terug te vinden. Zelf heb je bijvoorbeeld  nooit enige aandacht besteed aan een celsplitsing. Je lichaam weet zelf hoe dit moet.  Deze informatie komt dus uit dit grid. 

Ook ons bewustzijn wordt in stand gehouden door  grids . Op het ogenblik bevinden we ons in een 'tussen' grid. Wat ver verwijdert ligt van het harmonische grid. Dit is dan ook terug te zien in de wereld om ons heen.     ( wil je je hier in verdiepen, dan raad ik de boeken van Drunvalo Melchizedeck :' ancient knowlege of the flower of life' , aan) De aarde heeft ook haar eigen grid. 'De ouden' wisten hier van en er zijn dan ook wereldwijd op alle krachtplekken waar deze gridlijnen elkaar kruisen temples en/of pyramides gebouwd. Het bijzondere hiervan is is dat dit door verschillende culturen en tijdsperiodes gedaan is en dat ze prachtige geometrische verhoudingen met elkaar vertonen. Momenteel worden we als mensheid hier ons langzaam van bewust. Er valt hier veel over te lezen, dus ik zou zeggen, ga op onderzoek uit!

Op het ogenblik is er een nieuw grid aan het ontstaan,of beter gezegd, er wordt een zeer oud grid opnieuw geactiveerd. Dit is het '144 kristallijne  grid ' De 144 staat voor het aantal facetten van de geometrische vorm. De vorm is die van de 'dubbele penta dodecahedron' . 

double penta dodecahedron

Dit nieuwe grid is niet polair en kristallijn van aard . Wil je hier meer van weten lees dan de channelings van James Tyberonn, die metatron channelt. 

De White Light Axiatonal Alignment, lijnt je dus op dit ' nieuwe' grid aan, dat sinds 2012 actief en beschikbaar is.

Tijdens de sessie zal ik verschillende rasters energetisch over je lichaam trekken en zal ik de zogeheten 'spinpoints' in je lichaam activeren. Deze rasters en spinpoints liggen langs en op je 4e dimensionale meridianen stelsel en verbinden deze met je 5e dimensionale lichtlichaam dat weer verbonden is met het nieuwe grid, waardoor er weer contact wordt gemaakt met je hogere zelf die via deze lijnen kan communiceren via licht , geluid en geometrische codes , die voor regeneratie, herstel , groei , vernieuwing en evolutie zorgen. Bij de spinpoints wordt er op celniveau voor nieuwe structuren gezorgd.

De White Light Axiatonal Alignment, zal plaatsvinden in 2 sessies van ongeveer 3 kwartier en heeft 1 slaapcyclus ertussen nodig om de spinpoints te 'recallibreren '

Axiaal: structuur, patroon, invalshoek, geometrie.

Tonaal: licht, informatie, energie, vibratie, frequentie 

 

Wat betekent dit voor jou persoonlijk, wat kan ik verwachten? 

Tijdens de sessie kan je verschillende sensaties ervaren, je kan het ijskoud of bloedheet  (en alles ertussenin ) krijgen. Het lichaam kan gaan schokken of spontaan gaan bewegen. Je kan een stroom van beelden krijgen. In een staat van uiterste ontspanning komen. In een toestand tussen waken en dromen verkeren. Boodschappen horen. Sensaties van 'Golven' ervaren en nog meer. Dit verschilt per persoon. 

De meeste mensen ervaren in de dagen erna een gevoel van thuiskomen, voelen zich licht en hebben het gevoel van hernieuwde levensbestemming.

Aangezien je hier opnieuw wordt aangelijnd , begint het echte 'werk' hierna. Het zal je versneld  op je levenspad brengen en alles wat daar niet mee in overeenstemming is , aan je tonen zodat je dit makkelijk kan omzetten. Je gaat dus een versneld proces van transformatie in. Dit is niet altijd makkelijk, maar brengt je wel naar jouw kern. Je zal daardoor beter in staat zijn de keuzes te maken die jouw hoogste goed dienen. Ook voor healers zal dit een enorme boost geven doordat je met een heel ander 'palet' van energie en licht gaat werken! Je zal merken dat je sessies hierdoor veranderen en krachtiger gaan worden. Ook zullen je interesses veranderen, en gaan er informatie en mensen op je pad komen die je nodig hebt om je volgende stap te maken.  

De White Light Axiatonal Alignment, hoef je maar een keer te doen, daarna gaat het grid met je aan de slag. 

Persoonlijk ben ik ervoor om mensen in hun kracht te zetten. Dit is een zeer krachtige tool om dat te doen.

Deze Alignment kan ook op afstand worden uitgevoerd. 

Kosten voor de White Light Axiatonal Alligment zijn € 222,- (2 delige sessie )

Axiatonal Aligment

afbeelding is het eindresultaat van de sessies, dus de lijnen en punten die worden aangelegd en geactiveert.

 

Met enige regelmaat creëert Fenix Transformaties de mogelijkheid om de Axiatonal Alignment te ontvangen op afstand voor maar € 44,44. Dit wordt altijd via de facebookpagina van fenix transformaties  https://www.facebook.com/fenixtransformaties/  bekend en beschikbaar gemaak. Doet u hieraan mee dan kan u onderstaande Ideal knop gebruiken om te betalen of overmaken naar NL79INGB0004474954 tnv Fenix Transformaties