Op deze pagina wil ik graag een stukje van mijzelf delen, over hoe de energie healing op mijn pad is gekomen en de processen waar ik doorheen ben gegaan om te kunnen werken zoals ik nu mag doen.

Mijn 'Ontwakings' proces is zo'n 11 jaar geleden begonnen. 
Zoals bij velen begon dit proces met de zogeheten 'Dark night of the soul' . In deze periode raakte ik in een korte tijd mijn relatie en huis kwijt , had schulden en nog 100 euro op zak. Alles leek uit elkaar te vallen. Een jaar ervoor was ik begonnen met mediteren en had geleerd ,via een boek, hoe ik energie door mijn handen kon laten stromen . De eerste keer dat ik dit deed bij mijn toenmalige vriendin,  heeft ze vervolgens voor het eerst in lange tijd meer dan 10 uur geslapen (normaal sliep ze niet langer dan 6 uur). Ik was dus goed bezig. Echter, zoals vaak gebeurt als men het hart gaat openen, betekent dit dat eerst alle oude rotzooi moet worden opgeruimd zodat er ruimte is voor het licht dat dan kan indalen. 
Bij mij net zo dus. Alle delen in mij die nog niet in balans waren , kwamen tijdens deze Dark Night naar boven. Vooral issues omtrent eigenwaarde voerden de boventoon. In die periode ben ik veel naar energetische helers gegaan . Dit hielp mij enorm. Zeker ook omdat een van hen tevens een goede leraar was, die mij veel inzicht gaf over hoe energie werkt . Ik had hier dorst naar en deze dorst werd verzadigd. 
En toen gebeurde het! Tijdens een van mijn meditaties kreeg ik een volledig  Kundalini Ontwaken. Tijdens mijn meditatie, die vooral gefocust was op het laten circuleren van energie, werd ik ineens door een enorme kracht recht gezet. Mijn ruggengraat kraakte en strekte volledig. Toen voelde ik in mijn stuitbeen een elektrische en vurige vonk ontstaan die langzaam door mijn ruggengraat omhoog begon te kruipen. Ik merkte dat ik hierin mee kon gaan en toen het ter hoogte van mijn hart was, schoot het door naar mijn derde oog. Ik heb drie atoom explosies ervaren in mijn hoofd en dacht op dat moment dat ik dood ging. De energie daalde weer naar beneden en ik kon de hele nacht niet  slapen omdat ik behoorlijk in shock was. Wat een enorme kracht heb ik toen ervaren. Ik had wel een idee dat dit Kundalini moest zijn, maar was hier toen nog helemaal niet zo mee bezig. Gelukkig kon ik de volgende dag mijn mentor bellen, die dit bevestigde. 
Daarna werd het pas echt leuk. De eerstvolgende 5 nachten werd ik in mijn dromen in Amethist grotten gelegd. Ik had tot die tijd niet veel met kristallen, maar heb toen maar een stuk Amethist gekocht. De 6e nacht  kreeg ik in mijn dromen de boodschap door dat ik een stuk amethist was, dat in 48 stukken verdeeld en over de aarde verspreid was , en dat ik ze allemaal weer bij elkaar moest brengen. Ook kreeg ik door dat ik mijn stiefdochter al vele levens kende.  
Dit soort ervaringen waren voor mij compleet nieuw. Maar zoals je misschien wel kunt begrijpen was mijn interesse gewekt! In de 2 jaar die daarop volgden is er een hoop gebeurd. Als iets mijn aandacht heeft, ben ik als een spons. Ik heb het internet afgestruind en las alles wat hier maar naar riekte, deed mee in de les groep van mijn 'energie healing' mentor en ben in contact gekomen met 'the reconnection'. Ook was dit een tijd van grote schoonmaak.  Ik heb ontzettend veel gehuild en dit kwam meestel ineens in golven opzetten, vaak ook zonder reden. Bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen. Ik voelde dan ineens mijn energie wegstromen de grond in, kreeg het enorm koud en de tranen begonnen te stromen. Dus snel afrekenen en naar huis , twee uur huilen en weer verder. De eerste drie maanden na het ontwaken van de Kundalini had ik fysiek last van mijn darmen en maag. De dokters konden niets vinden. Ook kreeg ik op de raarste momenten ineens vreemde ervaringen. Bijvoorbeeld tijdens een belbaantje wat ik toen tijdelijk had. Ik zakte ineens door mijn stoel (voor mijn gevoel) en zag dan de aura's van mijn collega's. En ondertussen "gewoon" door telefoneren, en praten over belastingzaken!
 In die tijd kreeg ik ook herinneringen van vorige levens. Terwijl ik aan het zoenen was met een meisje , stond ik ineens op de hoogvlaktes van Mongolië, ...van schrik deed ik mijn ogen open en zag de desbetreffende dame in zo'n 7 levens tegelijk als een soort film aan me voorbij trekken. Daarna was alles weer gewoon. 
Door al deze ervaringen ben ik mij intens met healing gaan bezig houden. Ik kon de energie enorm goed voelen en ging aan de slag door samen met mijn mentor de lesavonden te geven. Het mooie hiervan was dat ik nu na de sessies verhalen van anderen terug kreeg wat hun ervaringen waren tijdens een healing sessie. Door mij meer te verdiepen en naar andere healers online te luisteren begon ik steeds meer te begrijpen over hoe het werkt en wat ik ermee kan doen. Een van de grootste inzichten in deze is dat ontvangen vooraf gaat aan geven. ik hoef mij alleen maar open te stellen en de energie doet de rest. "Sturen" is niet nodig, sterker nog, beter van niet. Ook merkte ik vaak dat mensen al begonnen te reageren op de energie, nog voordat ik 'begonnen' was.  Zelfs heb ik een paar keer meegemaakt dat mensen die nadat ze een afspraak voor een sessie hadden gemaakt , mij twee dagen later belden om te zeggen dat de healing al had plaats gevonden voordat ze bij mij langs waren geweest.
Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in heilige geometrie en heb de workshops van Drunvalo Melchizedek gevolgd. De eerste was in 2011 (Flower of Life) en de 2e in 2012 ( Awakening The Illuminated Heart ). Dit ,omdat mij steeds duidelijker werd , dat de weg van het hart eigenlijk het enige was dat mij werkelijk raakte. De 2e geeft 'teachings' over hoe je via een bepaalde mediatie diep in je hart kan gaan, waar je vervolgens je diepste innerlijke zelf tegenkomt. Ook tijdens deze workshop had ik weer een heftige ervaring op dag 2, de dag van heling. De bedoeling was dat we zouden gaan liggen om terug te gaan naar de baarmoeder om vervolgens weer ontvangen te worden als het licht dat we zijn. Vlak voordat ik aan de beurt was kreeg ik ineens tranen. Ik ging liggen (terwijl de andere deelnemers om mij heen zaten) , de muziek ging aan en ik lag plotseling boven op een oude maya tempel waar op dat moment mijn hart er op rituele wijze werd uitgesneden. Ik heb alles in geuren en kleuren beleefd terwijl ik mij tegelijkertijd bewust was van de kamer waar we waren. Ik heb gegild en geschreeuwd, maar kon ook afstand nemen, en besefte dat het een healing was voor een oud stuk in mij uit een vorig leven. Dit deel moest nog worden opgeruimd voordat ik 2 dagen later mijn hart in zou kunnen gaan.
Hierna was de poort volledig open, en werden de healing sessies die ik gaf sterker. Ondertussen was mijn oude mentor gestopt met de lesavonden en ben ik ze alleen gaan geven.
Ik kwam in aanraking met Soul Body Fusion van Jonette Crowley. Dit heeft weer tot nieuwe inzichten geleid en toen ben ik ook groepshealingen gaan geven. Heel bijzonder was , dat toen ik mijn eerste officiële klant voor de Soul Body in mijn praktijk kreeg, deze begon te 'channelen' . Hij gaf mij een hele hoop informatie over wie ik was en waar ik mee verbonden was, ook vertelde hij mij dat ik in de toekomst met het kristallen grid zou gaan werken. Ik was ondertussen bezig met het 'geven' van een soul body fusion sessie ;-) . Achteraf wist hij niet meer wat hij gezegd had, al was hij zich wel bewust dat het vaker gebeurde .  Zijn channeling gaf mij de conformatie dat ik op de goede weg was.
De Geboorte van White Light Healing:
Na verloop van tijd merkte ik dat steeds meer mensen, in hun beschrijving van wat ze mee maakten tijdens een sessie, een groot wit licht beschreven. Ook voelde ik zelf dat mijn frequentie en de frequenties / energieën waar ik mee werkte aan het veranderen waren. Ik mediteerde nog steeds veel (dagelijks) en had daarin al een aantal keer mooie ervaringen gehad. 
Zo werd ik tijdens een meditatie binnenste buiten gedraaid, en kwam terecht in de ruimte tussen de atomen in zeg maar. Op dat moment was ik zo groot als het Universum zelf, en tegelijkertijd een klein stipje van bewustzijn. Het rare was , was dat ik nog steeds kon nadenken over de boodschappen die ik later moest doen en ook was ik mij compleet bewust van de kamer waar ik in zat. Dit was mooi, maar niet waar ik naar verlangde. 
Ik miste gevoel ! Twee maanden later gebeurde het weer tijdens een hart meditatie. Deze keer echter werd ik een groot wit licht binnen getrokken, kwam in het Universum terecht en voelde zo'n enorme bliss en verbondenheid met al dat is. Ik was EEN met mezelf. Op dat moment hoorde ik de zin ' dat ik mijzelf mag kennen als datgene wat ik werkelijk ben' . Daarna wist ik dat ik weer moest terug keren. De White Light Healing was geboren. 
Het heeft even geduurd voordat ik er een vorm voor gevonden had, maar zo'n 3 weken later heb ik de eerste White Light Healing gegeven op mijn lesavond. Er was een klein groepje van 9 mensen aanwezig. Ik heb de intentie uitgesproken met de groep, en de energie ging stromen. Op het moment dat we het uitspraken besefte ik dat deze healing ook voor mijzelf was. 
Ik kreeg een enorm ontroerd gevoel in mijn hart, voelde me ineens 3 meter groot en was op dat moment een oude indiaan. Ook de anderen in de groep hadden sterke ervaringen op dat moment.  Een week later las ik exact dezelfde zin ( de intentie ) in een boek van Don Miquel Ruiz, een oude Tolteekse Sjamaan, die het beschrijft als de geboorte van onschuld.
Wederom conformatie.
Het leuke is , als je dit zo achter elkaar leest,  dat het een rollercoaster lijkt. Het 'gewone'  leven gaat echter gewoon door en speelt zich hiertussen af. Wat ik vooral merk, is dat alles tijd nodig heeft om te integreren. En dat zorgt er ook voor dat je het leert terug te brengen naar (waar het volgens mij, daadwerkelijk om draait ) je goed voelen in jezelf . Eigenliefde !  Van daar uit kun je de wereld met meer compassie aanschouwen.
Voor mij betekende dit , dat ik een hoop angsten onder ogen heb gezien en heb mogen opruimen. Oude geloofsovertuigingen heb ik kunnen omzetten. Maar ik heb vooral mezelf, zoals ik ben, leren accepteren.
Ondertussen ben ik alweer 5 jaar samen met mijn geliefde Felah, die me hierin enorm gesteund heeft. Zij heeft mij, zeker in het begin van de relatie, weer met de voetjes op de grond gezet. 
Ik voel me beter dan ooit en sta steeds steviger in mijn eigen kracht. Des te meer ik "zweef" , des te ge-aarder ik wordt  zal ik maar zeggen ;-) 
Ondertussen geef ik al 9 jaar lesavonden en workshops en heb ik duizenden healingen mogen verzorgen. 
Ook Heb ik veel nieuwe Healing sessies mogen creeren en ben ik met de kristalijnen meester stralen gaan werken zoals de gold ray, de diamond Ray en ben ik een van de ankers voor de Platinum Ray op de planeet.

“Op het ogenblik ben ik mijn healing praktijk verder aan het uitbreiden. Ik geef een groepshealing op afstand aan gemiddeld 300 man tegelijkertijd. Regelmatig doe ik dit ook op reis, vanaf bijzondere krachtplekken. Krachtplekken zijn plaatsen op de aarde waar de energie van het magnetisch veld zich bundelt of kruist, waardoor er een vortex van energie ontstaat . Stonehenge is o.a. gebouwd op zo’n plek. Begin 2016 heb ik groepshealingen op afstand gegeven vanuit Bali , met fantastische resultaten. Later  vanuit krachtplek Malta en vanuit Mexico.  Ik ga nog meer reizen maken om dit soort bijzondere momenten te kunnen creëren.